Jadual Gaji Kakitangan Awam, Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018

Dalam tak sedar kita dah masuk hujung tahun 2017, tinggal baki satu bulan sahaja lagi untuk dihabiskan tahun ini. Seperti biasa, masuk hujung tahun, ibu bapa kena merancang persediaan persekolahan anak tahun depan. Jadi, bagi kakitangan awam ambil tahu jadual gaji kakitangan awam 2018, bila tarikh dapat gaji kerana duit banyak habis hujung dan awal tahun 2018 nanti.

Jom tengok jadual gaji kakitangan awam, cuti sekolah, cuti umum dan cuti panjang 2018. Bolehlah rancang apa yang patut untuk tahun 2018 nanti.

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2018

Pentingnya tahu tarikh gaji sebab kakitangan awam boleh merancang perbelanjaan dan kewangan. Walaupun dapat bonus 2017 yang dibayar pada Januari 2018 tetapi bonus berapa banyak sangat tak sampai sejam boleh habis.

Jadual Gaji Kakitangan Awam, Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018

Kalendar Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018

Cuti sekolah dan cuti umum. Dua perkara menarik yang sentiasa ditunggu-tunggu tak kira budak sekolah atau golongan bekerja.

Selepas penat bersekolah dan bekerja, cuti dapat melepaskan tekanan dan berehat. Boleh merancang pergi bercuti atau buatlah apa pun aktiviti yang bermanfaat.

Mesti Baca: Pecah Sempadan Atau Pecah Bahagian? Yang Mana Satu?

Jadual Gaji Kakitangan Awam, Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018

Jadual Gaji Kakitangan Awam, Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018Jadual Gaji Kakitangan Awam, Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018Jadual Gaji Kakitangan Awam, Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018

Selain bab gaji, cuti panjang tu yang paling seronok betul tak? Bagi golongan bekerja yang jauh daripada keluarga dan anak bini, cuti panjang memang ditunggu dapatlah balik jumpa orang tersayang. Simpan dalam henpon jadual gaji kakitangan awam, cuti sekolah, cuti umum dan cuti panjang 2018 ini ok 🙂

1 comment on “Jadual Gaji Kakitangan Awam, Cuti Sekolah, Cuti Umum Dan Cuti Panjang 2018

  1. Pingback: 10 Azam Tahun Baru Popular. Yang Mana Anda Punya? - From Temerloh With Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *