Bisnes Tudung Dah Tepu? Nak Tahu Rahsia Bisnes Tudung?

Bisnes tudung kalau buat betul-betul memang boleh raih pendapatan lima angka setiap bulan. Sebabnya, orang yang pakai tudung terlalu ramai dan di sinilah bagaimana anda sebagai penjual tudung kena fikirkan strategi serta cara terbaik untuk melariskan bisnes tudung anda seterusnya meninggalkan pesaing-pesaing.

Memang ramai yang berniaga tudung dah “bungkus” atau gulung tikar. Kasihan juga jika banyak modal telah dikeluarkan dan tak balik modal pula.

rahsia bisnes tudung

Dan….. jika anda masih buat bisnes tudung jangan bertangguh lagi. Kerja kuat dan fikir strategi sebelum bisnes semakin merudum.

Anda tak boleh bunuh pesaing, guna hantu raya atau bakar kedai tudung pesaing semata-mata untuk melariskan jualan tudung anda. Guna strategi yang baik-baik sahaja šŸ™‚

Emmmmm…. cakap nampak mudah. Bagi yang terjun dalam bisnes tudung tahu sangat susah payah nak mendapatkan pelanggan betul tak? sabar……..

Bagaimana cara meningkatkan jualan tudung dalam persaingan yang kuat? Itu yang anda kena tahu. Strategi anda mesti berbeza!

Bisnes Tudung Mesti Kena Ada Produk “Killer”!

Ini salah satu strategi bagaimana nak meningkatkan jualan bisnes tudung anda. Wajib ada produk “killer”, barulah anda berbeza dengan pesaing.Ā 

Mengapa kena ada produk “killer”?

Dengan produk “killer” ini yang akan meningkatkan jualan atau paling tidak pun jualan tudung sentiasa stabil setiap bulan.

Produk “killer” bagi bisnes tudung adalah tudung yang paling ramai peminatnya. Sentiasa ada jualan. Tudung ini yang anda kena fokus. Tak perlu promosi gila-gila dah sebab permintaan sentiasa ada. Prospek akan cari anda untuk dapatkan tudung kesukaannya.

Bisnes Tudung Lagi Masyukkkk……. Kalau Ada Jenama Sendiri!

Bila pelanggan tetap dah ada, keuntungan yang ada bolehlah dijadikan modal untuk buat tudung jenama sendiri pula. Harga anda yang tetapkan. Kena dengan design dan kualiti kain memang tak menang tangan menerima tempahan nanti.

Kualiti kain tudung sangat penting! jangan pakai hari ini esok lusa dah lusuh. Memang pelanggan tak akan order lagi tudung jenama sendiri. Silap gaya terkesan sehingga jualan tudung lain pun merosot.

Ini bukan angan-angan kosong. Kalau dah cukup modal dan pelanggan tetap dah ramai, beranikan diri buat jenama tudung sendiri pula. Mana tahu artis terkenal pun minat. Pengikut mereka ramai. Silap gaya anda demam nak siapkan tempahan tudung jenama sendiri tu šŸ™‚

Anda Belum Buat Bisnes Tudung Atau Dah Buat Tetapi Sendu?

Kalau anda minat nak berniaga dan bisnes tudung menjadi pilihan ini ada berita baik! kalau dah buat tetapi sendu juga sila ambil perhatian sedikit. Apa yang perlu anda tahu jika serius nak bisnes jual tudung ini.

  • Di mana nak cari supplier?
  • Apa tudung yang disukai dan laris di pasaran?
  • Kain tudung yang sesuai?
  • Mana nak cari tukang jahit kalau buat jenama tudung sendiri?
  • Berapa harga yang sesuai?
  • Bagaimana nak ambil gambar tudung yang cantik dan menarik?
  • Di mana nak jual tudung?
  • Macam mana nak buat ayat iklan untuk jual tudung?
  • Bagaimana design tudung yang pelanggan suka?
  • Macam-macam lagilah………..

Banyaknya soalan, jangan lemah semangat. Soalan-soalan di atas semua telah dijawab dalam ebook Rahsia Bisnes Tudung.

rahsia bisnes tudung

Inilah yang anda perlukan sebelum dan setelah menjalankan bisnes tudung. EbookĀ Rahsia Bisnes TudungĀ ini terbahagi kepada DUA komponen iaitu:

# Ebook Pertama – Bagaimana Menjana Untung RM15 Ribu Sebulan Tanpa Kedai

Pengalaman penulis daripada mula menjual tudung sehingga berjaya meraih RM15 ribu dalam masa sebulan tanpa kedai. Ada banyak tipsĀ  menjual tudung, cara ambil gambar tudung, buat ayat iklan dan macam-macam lagi.

# Ebook Kedua – Panduan Menghasilkan Jenama Tudung Sendiri

Dalam ebook kedua pula, anda ditunjukkan dengan lengkap cara menghasilkan tudung jenama sendiri dan supplier-supplier yang dipercayai oleh jenama besar dalam membuat tudung jenama sendiri nanti.

# Bonus 1 – Produk Killer Musim Raya

Dalam ebook bonus ini anda akan ditunjukkan apakah design dan jenis tudung yang paling laris semasa musim perayaan

# Bonus 2 – Tips, Nasihat dan Motivasi BisnesĀ 

Dalam ebook bonus ini, banyak tips dan nasihat kepada anda yang mahu membuat bisnes menjual tudung. Seterusnya, memberikan motivasi kepada anda untuk berjaya seperti penulis ebook Rahsia Bisnes Tudung ini.

Cara Menempah Ebook Rahsia Bisnes Tudung

Harga ebook Rahsia Bisnes Tudung ini hanya RM60 dan ada lagi BONUS ISTIMEWA!

PENTING! BONUS TAMBAHAN daripada Blog From Temerloh With Love. PERCUMA ebook 40 Cara Buat Duit Dari Rumah.

Isikan EMAIL dan NAMA anda di bawah untuk info lanjut ebook Rahsia Bisnes Tudung dan BONUS PERCUMA daripada Blog From Temerloh With Love iaituĀ ebook 40 Cara Buat Duit Dari Rumah.

Artikel Menarik: 5 Cara Belajar Bahasa Inggeris Dengan MudahĀ 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *